söndag 19 april 2009


Gusetblogger


Ante Himself


Typpe&Ante


Awsome!



Sista dagen är kommen, men sjukt bra helg har det varit! Träffat mycket nytt och skönt folk, grillat, spela fotboll, vart på krogrunda, och chillat i Flatan med alla dudes.

Igår drog jag och walsberg ut vid halv elva. Vi började på O'learys(?), tog några combos och tittade på Real Madrid. Senare taggade vi för Orange, lite speciellt ställe men det var helt okej. Diggade till två snubbar från Jamaica som körde loss på scen, han lärde även ante och mig lite skön dancemoves!! haha, intressant må jag säga.
Efter lite shots och bärs drog vi på Subway och tog en fet macka och lite chips, mycket gott!

Tyvärr så kom vi inte in på People för dom skulle precis stänga, och klockan var bara runt 2... Men vi bestämde oss för att traska hemåt, efter lite buskagebesök och roligt chittchatt så kom vi hem till en sovande Flatan.

Då satt vi igång med lite ägg!! Närmare Sex ägg stekte vi, -1 som ante drog i sin panna.. haha!



Nu sitter vi här, lite sega och utmattade efter helgen, men endast med sköna minnen!! Ante sitter och filosoferar lite om livet och läser en bok. Gus sitter här och säger att han vill bli författare, men ante tror att man är fattig då.. Dock så kommer dom fram till att man måste lägga ner mycket tid och vet inte om man lyckas ge ut den eventuella boken man skulle skrivit :p haha, aja iallafall så har vi det underbart i Flatan, och en fet kyss till alla dudes som bor här i denna "icke studentlägenhet"!



Hoppas ni följt gästbloggen under helgen, har försökt delat med lite av det goda här.

Nu blir det nog hemfärd snart, tänkte tagga till Stockholm och mossebacke, men med pengarbrist och skola imorn så känns det lite för optimistiskt att dra till huvudstaden. Och jag vill ju hem till min till pärla också <3



Speciellt Tack Ante W K DUBBEL Valsberg för denna helg!


Big A'

Inga kommentarer: